Jak jsem se zbavil žlučových kamenů. Osobní zkušenosti.

Dnes se chci podělit o své osobní zkušenosti s čtenáři novin Khozyaystvo. Chci okamžitě varovat - zdraví každého člověka je v jeho rukou a jen sám on sám je zodpovědný za vaše zdraví. Nejedná se o doktora, ne souseda, ne rodiče (s výjimkou samozřejmě dětí, rodiče za ně nebo osoby, které je nahrazují, to je zákon). Proč píšu tímto způsobem - lidé často čekají od ošetřujícího lékaře, ne-li kouzelnou pilulku, pak určitě úlevu. A lépe najednou - léčení, uzdravení, omlazení. Obecně platí, že zlepšení jeho současného stavu (zvláště v případě, že je to žalostné) zdravotního stavu. Ale doktor jen dělá svou práci. A k tomu, abyste se s vámi nebo s někým jiným - to pro něj nezáleželo (jiné věci jsou stejné).

Nikoho nenávidím, aby opustil lék. Naopak je potřeba, ale když přijde k doktorovi, je důležité, aby na něj nezatížil odpovědnost za vaše zdraví. A dokud si to člověk neuvědomí, je naprosto zbytečné zapojit se do své léčby někomu jinému. A samoléčení je zbytečné zapojit se do takové osoby. Může to být dokonce škodlivé. Vezměte to prosím v úvahu. Děkuji.

Teď můj příběh. Pravidelně s lyrickým (a ne velmi) odklonem. Ano, odpusť mi čtenář.

O tom, že mám cholelitiázu (cholelitiázu), jsem se naučil v roce 2000. Vzpomněl jsem si na to, protože v té době jsem měl dvě malé děti stejného věku, 1 a 2 roky. Můj stav by pak mohl být považován za kritický. Lékaři silně doporučují operaci. Výsledky ultrazvuku ukázaly, že žluč je 60% naplněných kameny různých velikostí. Začala jsem hledat informace. Poté byl internet trochu využit a knihy se dozvěděli více. Našel jsem recepty na odstraňování kamenů z citronu a olivového oleje. Přesněji jsem našel spoustu receptů a četl jsem příliš mnoho zkušeností někoho jiného.

Pokud si přejete, čtenář snadno nalezne na webu stejné recepty. A mimochodem, ještě jedna věc. Pak jsem znal pouze povahu tvorby těchto kamenů. Teď už znám druhou, která je spojena s přepravou jakékoliv infekce (včetně giardiózy), stejně jako s různými invazi helmintů.

A v takovém případě musíte bojovat s kameny v žlučníku, jak tomu rozumíte. Ale spíše s jinými nepřáteli. Ale nemluvme o smutných věcech. Očista jsem strávil později, asi rok. Proč je to tak? Já v zásadě nejsem chodícím doktorům, a když jsou děti malé - věnuje se jim stále pozornost, ale svému manželovi. Ale ne pro sebe.

O rok později znovu provedl ultrazvuk. Je pravda, že na jiném místě, ne v okresní klinice (pamatuji, záznam byl pak měsíc předem), ale v placené kliniky. Ale to jsou detaily. Tento příběh však měl také téměř neoficiální pokračování. Ultrazvuk ukázal, že se můj stav zhoršil: žluč byl zanedbaný na kapacitu a největší kameny (z nichž bylo několik) dosáhly průměru 12 mm (můj stav musím říct, zhoršil se nejen výsledky ultrazvuku, cítil jsem to bez testů). Už jsem věděl, že samotné žlučové trubky jsou obvykle 4 mm silné. Takže pokud začne kamenné hnutí a alespoň jeden z kamene povstane v potrubí, nezdá se to jako málo. Navíc lékaři samozřejmě vykonávali svou práci (jenom jeden příběh o operaci kapely něco stojí za to!). Moje otázka zní: co když vyčistíte dům s citronem a olivovým olejem? Podívali se na mě, jako by byli šílení. Netřeba říkat, jaké možné důsledky jsem slyšel?

Ale čím více jsem poslouchala lékaře (že operace je prostě NUTNÉ), tím víc jsem pochopil, že se nedopustím, abych byl přerušený. Ano, zodpovědnost byla skvělá - nakonec dvě malé děti. A došlo k nedorozumění s rodinou - matka byla pro operaci, a začala se připravovat na to (peníze, potřebné lékaři atd., Čtenář rozumí, myslím). Můj manžel byl také chirurg. Naštěstí můj táta mě podporoval. Ne že by byl pro sebe-mučení, ale jednoduše proti operaci. To mi stačilo, podporovat alespoň jednu osobu (ale ve skutečnosti hlavní osobu). Můj manžel a matka mě nerozuměla a apelovala na mé svědomí. Ale skončím s tímto lyrickým odbočením.

V daný den bylo vše připraveno: namísto olivového oleje byla slunečnice pořízena (pouze za účelem úspory). Citrony jsou vařené. Také láhev s teplou vodou. Udělal jsem všechno jako předpis. Přineste ho sem, nevidím tu věc, je to všechno individuálně. Nemocní v době přijetí. Nepríjemné pocity - hmotnost. Říci, že bylo nepříjemné říci nic. Pak se mi stalo něco, co je popsáno v těchto receptech.

Nepamatuji si, kolik času uplynulo, ale kameny vyšly příští den a pár dní později. Četl jsem a slyšel jsem, že pro mnohé to, co vidí jako výsledek, je šok. Také mě překvapilo, že jsem upřímný. Jsem však obecně citlivá osoba. Odměna za tyto muky byla pro mě zbavena kamení.

Samozřejmě, že jsem uběhla k ultrazvuku (i přes to, že jsem se cítil dobře, ale jaký je výsledek bez sledování a analýzy, ne?) Ironicky, na téže klinice jsem nebyl schopen podstoupit ultrazvuk, ale udělal jsem to v předentální kliniky. Vzala s sebou výsledky dvou posledních ultrazvuků. Doktor mi řekl, že nemám žádné kameny.

Na základě výsledků předchozích vyšetření jsem ukázal skvělou frázi: lékaři se mýlili. No, to nemůže být tak - zde byly kameny (před týdnem, před rokem), ale tam nejsou. Jen zmatený. Nejsou to kameny. Vidíte: nemáte žádné kameny! Nezačínal jsem lékaře (byl to člověk), mou historii očisty. A nepotřebuje to, a jsem klidnější.

Také chci říct, že bolest byla můj stálý společník. A tyto pocity nechtějí, aby někdo zažil. Ale jak žít s vámi - s bolestí nebo bez bolesti, s kterou musíte léčit - s doktorem, který ještě o vás ví o vás méně než sami - nebo si sami sebe věřit - jen vy rozhodnete a nikdo jiný.

Stal se mým zvykem, je-li potřeba konzultovat jakoukoli záležitost (nejen zdraví), hledat minimálně tři specialisty a důkladně projednat s každým. Pak analyzuji informace, uzavřu a jednám. Bohužel (nebo naštěstí) nemám na tuto téma fotografii, nechci si vzít fotografie jiných lidí.

Nicméně teď si mohu dovolit plavky a veškeré oblečení. Jím to, co chci. S pořadovým číslem. Můžete vidět můj článek v Housekeeping: Jak udělat pas tenký, aniž byste se zvedl z pohovky nebo 5 hlavních tajemství vašeho štíhlosti

A co by se stalo, kdyby se mi chirurgický nůž dotkl? A věčná strava. Koneckonců odstraněný žlučník vám nedovolí jíst tak, jak to chcete.

A ještě jedna myšlenka - má člověk EXTRA orgány, je-li tak přírodní? A pokud odstraníte například žlučník, které orgány odebírají za odstraněný orgán? Jaký je váš životní styl, vaše strava, vaše zdraví v tomto případě? Jaká jsou rizika?

Zeptejte se na tyto otázky, konzultujte s nejméně třemi specialisty, shromažďujte a analyzujte informace.

Žlučové kameny

Stránky projektu Mail.Ru Children nepovolují připomínky, které porušují zákony Ruské federace, ale také propagandistické a antisvětologické prohlášení, reklama, urážky autorům publikací, ostatním panelistům a moderátorům. Všechny zprávy s hypertextovými odkazy jsou také smazány.

Uživatelské účty, které systematicky porušují pravidla, budou zablokovány a zbývající zprávy budou smazány.

Můžete kontaktovat redaktory projektu prostřednictvím formuláře zpětné vazby.

Hodnocení žlučových kamenů

Jen placená a poměrně jednoduchá operace, takže mě doktor přesvědčil.

Mýlíte se a důvod je velmi vážný, proč se mýlíte.
1. Nejsem chirurg, operují mi a já vím, o čem mluvím. Historie mého onemocnění je 2 roky oblázky a ovesné moučníky s volným, slabým čajem.

2. Pokud jste kdysi měli kameny, znamená to, že se mohou znovu vytvořit! Takže máte tendenci vyrábět takovou žluč. Jste pravidelně vyšetřováni na celý život, na to, aby si život zacházel s dietou. a Bůh zakazuje jít někam na túru nebo ven z města a koupit nějaké ne tak čerstvé masové kuličky nebo kebaby.

Udělal jsem operaci a už jsem jíst téměř nic! Jediné nepohodlí - jestliže nemám jíst několik hodin, v bříšku má nepříjemné pocity - je řešeno pitím jogurtu, pokud jsem ve městě a nemám čas jíst hustěji.

2 roky před operací jsem nejprve přišla k gastraenterologovi - okamžitě řekla - doporučuji odstranit bublinu a žít klidně dál, řekl jsem jí, a ne co nejvíce. pojďme zachránit.. cho jsem prostě nepil, jakmile jsem se omezil na jídlo a striktně sledoval dietu. nepomohlo, všechny druhy ursofalki mě zbavily spánku, protože v hypochondriu byly silné bolesti. pak jsem šel do tibetské medicíny, pil všechny druhy prášků. to prostě neudělalo. kameny se předehřívají na menší, jako písečné moře. a žádné zlepšení. život ztratil barvu, nemohl jsem normálně jíst, pít.. Zapomněl jsem, co pít s přáteli.. Byl jsem unavený na večeři, abych si vybral to, co jí - salát nebo polévka? Nemohl jsem trávícího pacienta v té době, útok začal a ahoj bezesné noci.. Já jsem nespal a jedl, nakonec začaly moji pracovní problémy, hádky s manželkou se staly častými.. z téhož důvodu - podrážděnost, nespokojenost s životem.. deprese. Cítil jsem se jako nejvíce osamělý a nešťastný tvůrce na světě. Dokonce jsem chtěl být zabit. všichni jenom unavení z figuríny.

Pak jsem se rozhodl, že budu znovu vyšetřován, šel do nemocnice Alexander. oni se na mne podívali, studovali mé údaje, historii a říkali, že to nikdo na celém světě nezajímá. Nikdo na světě neuškodí svým lidem, proč? Dnes, chirurgie, 3 dny domů.. všechno, jsi zdravý.

Nyní jím to, co chci, pít to, co chci (ale ve skutečnosti nepiji moc, převážně pivo... a pak, teď řídím a hlavně piji nealkoholické látky a nefajčím). ale ve stravě se prakticky neomezuji... moje žena už žertuje - "zatraceně, musíte si šit bublinu zpět."

Takže neposkytujte rady, pokud nevíte, co se mluví. Vím, já jsem přes tuto cestu a zastavil mnohem více během onemocnění!

mama.tomsk.ru

Místo pro maminky, táty a děti!

Žlučové kameny

Moderátor: Arktida

  • Přejít na stránku:

Re: Žlučové kameny

KAA Report "25 dubna 2008, 16:29

Re: Žlučové kameny

Zpráva Sue »29 dubna 2008, 12:03

Re: Žlučové kameny

Zpráva od Akvilina »30. 7. 2008, 16:20

Re: Žlučové kameny

Zpráva Sue »30. července 2008, 16:59

Re: Žlučové kameny

Zpráva od Akvilina »30. 7. 2008, 17:10

Re: Žlučové kameny

Zpráva Sue »30. 7. 2008, 17:14

Re: Žlučové kameny

Zpráva od Akvilina »30. 7. 2008, 17:41

Re: Žlučové kameny

Zpráva Sarah »31. července 2008, 02:02

Hodnocení žlučových kamenů

Fórum Khabarovsk rodiče HubMama

  • Aktuální čas: 28. srpna 2018 06:06
  • Všechny časy jsou v UTC + 10:00

Žlučové kameny

Moderátor: Svtln

  • Přejít na stránku:

Pošta Galina 09 87 "19. 11. 2016, 15:44

Re: Žlučové kameny

Zpráva timka2010 "19. 11. 2016, 16:01

Pošta Galina 09 87 "19. 11. 2016, 17:31

Zpráva od timka2010 "19. 11. 2016, 17:38

Zpráva vika_spassk »20. 11. 2016, 12:06

Zpráva Nikituka »06.04.2017, 20:47

Žlučové kameny

Zpráva Svetlana Potap »08 listopad 2017, 02:33

Žlučové kameny

Zpráva FACE "08.11.2017, 11:39

Žlučové kameny

Zpráva Stari4ok »10 listopad 2017, 08:14

Žlučové kameny

Zpráva FACE "10 listopad 2017, 09:34

Žlučové kameny

Zpráva pro Timka2010 »10 listopad 2017, 09:39

Registrace

Mateřský (rodinný) kapitál: nové možnosti využití finančních prostředků

Vedoucí odboru sociálních dávek penzijního fondu Ruské federace v Tyumenském kraji Anna Permitina

Bohun Vadim Petrovič

Včetně Otoplastika, rinoplastika a chrápání

Komplexní pomoc při přípravě na očekávanou dodávku: expresní kurz, pětidenní program, poučení o partnerském doručení. Příprava na rodičovství: setkání s lékaři, pediatry, psychology. Kojenecké, dětské dílny.

Sibmama - o rodině, těhotenství a dětech

Žlučové kameny

  • Na stránku:

The Annita Zpráva »Po 13. srpna 2007 22:18

Zpráva Rita »út srpen 14, 2007 12:59

Poselství barbarského "Pá 24. srpna 2007 22:43

Tesna Zpráva »Čt 10, 2008 12:55

Tesna Zpráva »Tue Jan 10, 2008 1:09 pm

Post Martusha »Tue Jan 15, 2008 4:27

Cholagogue Pro.Med.CS Praha Ursosan - recenze

Jsou určeny při detekci kamene v žlučníku.

Šel jsem k ultrazvuku kvůli bolesti v oblasti jater, zatímco jsem si vzal Borovoy Uterus. Navíc jsem čas od času doprovázel nevolnost a pálení. Po jídle mastných a smažených se všechno zhoršovalo. Neříkat, že játra byla velmi nemocná, začala jsem ji cítit. Stále ještě nebyla žádná pravidelná židle, ale také ne vždy. Neměl jsem podezření, že jsem měl problémy s žaludkem, myslela jsem více na játra.

Podle výsledků ultrazvuku byla játra normální, ale v žlučníku se okamžitě objevil kámen. A mám žlučníku s ohybem, což zhoršilo normální průchod žluči. Kámen byl méně než jeden centimetr, ale byl jsem stále v šoku a okamžitě jsem přemýšlel o operaci. Ultrazvuk doktor ujistil, že kámen je malý a jediný a nejdůležitější je, že to není MOBILNÍ, s takovými lidmi by mohli žít celý život, aniž by to věděli. jeho dostupnosti.

Již doma jsem si přečetl spoustu literatury a uvědomil jsem si, že existuje možnost zbavit se kamene ne chirurgicky. K tomu musí být kámen cholesterol a existuje několik druhů.

Po prozkoumání příčin vzhledu různých typů kamenů jsem předpokládal, že mám cholesterolový kámen a rozhodl jsem se jít k lékaři.

Dostal jsem schůzku a okamžitě mi bylo předepsáno Ursosan. Kromě toho byly všechny choleretické drogy zakázány, někdy jsem si vzal Holenzim a Allohol. Povolený pankreatin. Byla přidělena frakční strava a strava. Uvedli seznam zakázaných produktů a několik dalších doporučení.

Přiřazeny dvě kapsle, jednou denně, před spaním. Do šesti měsíců.

Lék nebyl levný, na začátku jsem koupil 50 tobolek a je to dobré, protože po třech dnech jsem začal mít z těchto kapslí strašný průjem. Většinou ráno, v odpoledních hodinách mohu jít o své podnikání.

Vzala Ursosana téměř tři týdny, ale nemohla pokračovat, dokončila obal a přešla na jinou drogu, Urzodesoxycholovou kyselinu. Během těchto tří týdnů se cítím lépe, bohužel to nebylo, došlo k nevolnosti, těžkosti v žaludku a nyní ještě další průjem. Po šest měsíců bych nemohl čekat na výsledek. Zdá se, že tato droga mě nezapadá.

Ursosan nahradil Exhol.

Dobrá příprava na prevenci kamenů, zlepšuje činnost žlučníku.

MirTesen

Ve zdravém těle - zdravá mysl!

Žlučové kameny

Masové koláče v troubě, slyšel jsem, že jsou nazývány Karaite placky - je to neuvěřitelně chutné. Pískové těsto s velmi šťavnatou a voňavou masovou náplní. Chuť je úžasná! Takové koláče se zdají lehké, hlavním úkolem je zastavit se v čase, protože je nemožné od nich odtrhnout!

Složení:

  • mouka - 650-700 gramů;
  • voda - 200 mililitrů;
  • ocot - 1 polévková lžíce;
  • vejce - 3 kusy;
  • máslo - 250 gramů;
  • cukr - 1 lžička;
  • šeptání soli.
  • maso (kuřecí nebo hovězí) - 600 gramů;
  • cibule - 3 kusy;
  • sádlo - 100 gramů;
  • sůl / pepř dle chuti.

Koláče s masem v troubě. Podrobný recept

  1. Chcete-li začít, připravte těsto, protože bude potřebovat, aby ležel ještě v chladničce.
  2. Takže vezměte chlazené máslo a prosíváme mouku, rozetřete prsty nebo slepte nožem.
  3. Ve vodě přidejte ocot, nalijte mouku do másla, přidejte 2 vejce, cukr a sůl. Těsněme těsto, nemělo by se držet na vašich rukou a být dostatečně měkké.
  4. Zatímco naše těsto odpočívá, připravte si náplň na jemné nasekání masa se sádlem a cibulí. Pokud se vám to zdá, je to velmi časově náročný proces, samozřejmě ho můžete mletím mýdlem na maso. Do mletého masa přidejte sůl a pepř.
  5. Vyjměte těsto z chladničky, odtrhněte kus, vydejte malý koláč z každého kusu, vložte uprostřed uprostřed, pak spojte hrany a přitiskněte je pigtail.
  6. Maso pečicí tuk na máslo, umístit omáčky a vyčistit je vajíčkem.
  7. Pečeme v předehřáté troubě při teplotě 180 ° C po dobu 40-45 minut.

Takové koláče je možné smažit ve slané pánvi ve velkém množství rostlinného oleje, ale bude to trochu výživnější, ale ne méně chutné.

Takový dobrý recept na koláče je zřídka vidět na internetu, ujistěte se, že si to sami ušetříte.

Kdo rozpustil recenze žlučových kamenů

Recenze: Lék Ursosan - opravdu rozpouští žlučové kameny, dobrou alternativou k chirurgickému zákroku.

Pozor! Před použitím léků konzultujte odborníka!

Výhody:
Dobře rozpouští cholesterolové žlučové kameny.

Nevýhody:
Dlouhý průběh léčby.

Zdraví je tak nestoudná věc. Zdá se, že jste úplně zdraví a nic si nestěžujete, ale během příští naplánované zkoušky můžete najít něco, co byste dlouhou dobu poškrábali hlavu.

Mohu sám posoudit. Před měsícem jsem se rozhodl, že by bylo hezké provést ultrazvukový scan jen pro případ. Naposledy, když jsem tento postup prošla před pár lety, potřebuji vidět, co se ve mně děje. Vlastně jsem se nejvíce zajímal o stav jater. Tam jsou určité problémy. Prošel ultrazvukem. Doktor řekl, že alespoň zítra ve vesmíru je všechno v pořádku. A tady mne věčná nedůvěra fungovala. Něco mi připadalo divné, že všechno je v pořádku. A rozhodl se jít k dalšímu specialistovi na ultrazvuk. Zajistěte, abych tak říkal, ovládal výstřel.

A teď druhý odborník po 5 sekundách se slovy Oh wow! Otočil jsem monitor směrem ke mně a ukázal mi obraz kamene slušné velikosti, která byla pohodlně umístěna v žlučníku, na jejím úplném dně, na nejjižnějším kanálu. Velikost oblázku 14 mm. Jak mi řekla tato žena, tato oblázková sedačka tam sedí ani rok nebo dokonce dva.

Po konzultaci s chirurgem jsem zjistil následující skutečnosti. Existuje několik způsobů, jak tuto situaci vyřešit.

Operace břicha: řez břichem 20 cm, odstranění žlučníku kamením, dlouhodobé zotavení.

Laparoskopie: čtyři malé punkce o 1 cm každý. Odstranění žlučníku kamením, rychlé zotavení.

Nemůžete nic dělat. Koneckonců, kámen se neobtěžuje. Pokud však zablokuje žlučové cesty, pak se objeví obstrukční žloutenka. Člověk bude zase žlutý, operace břicha, 2 měsíce vystupující z trubice břicha, dlouhodobé zotavení.

A ve skutečnosti se můžete pokusit rozpustit kámen s léky. Ale je to dlouhá doba (rok nebo více) a vyžaduje trvalý lékařský dohled kvůli riziku pohybu kamene a blokování žlučových cest.

Chápu, že v medicíně moc nerozumím, takže jsem si zvolil lékaře, abych si zvolil možnost léčby. Doktor navrhl, abych se nejprve pokusil rozpustit kámen. A předepsal léky Ursosan kapsle. Stejně jako vždy budeme mít čas na operaci, ale jednou za měsíc je nutné provádět ultrazvuk, abychom mohli ovládat polohu kamene a jeho velikost.


Nejzajímavější, žlučové kameny nevyplývají právě tak. To vše je způsobeno špatným životním stylem, špatným jídlem a jídlem. To je vše, co jsem se naučil po faktu, když jsem se začal zabývat tímto tématem na internetu. Ukázalo se, že majonéza je velmi škodlivá (zvykla jsem jí v kbelících) a měla by být úplně vyloučena z stravy, kouření, sedavý životní styl (trochu se pohybuji), nadměrné užívání vajec (mnoho jídla), nepravidelné jídlo (přítomnost) a přítomnost snídaně Nikdy jsem jedla), nadměrné pití (někdy je to hřích ke skrytí), pikantní a smažené (miluji) - všechny tyto faktory přispívají k tvorbě žlučových kamenů. Mám skoro všechno.


Okamžitě koupil v lékárně Ursosan po dobu jednoho měsíce. Lék není nejlevnější, ale opravdu není žádná volba. Měsíční dávka Ursosanu mě stála 800 rublů. Doktor nařídil užívat 1 kapsli 2krát denně.

Je třeba poznamenat, že tento lék rozpouští pouze cholesterolové kameny. A mohou také obsahovat zhuštěnou žluč, vápník a něco jiného. To je první měsíc, kdy jsem vzal Ursosan, aby doktor pochopil povahu mého dlažebního kamene.


O měsíc později jsem znovu podstoupil ultrazvuk a ukázalo se, že kámen byl snížen asi o 2 mm. Takže lék funguje skvěle a kámen se skládá z cholesterolu. Nyní je naděje vyhnout se chirurgické intervenci, ale musíme být neustále sledováni lékařem.


Víte, je to dost těžké, opustit obvyklý způsob stravování. Chuť všech pokrmů bez stejné majonézy není stejná. A na novoroční stůl bude muset být příkladem pro každého. Ale možná je to nejlepší. Ale 1. ledna budu nejsilnější a zábavnější.


Ursosan se používá nejen k rozpouštění žlučových kamenů, ale také k některým problémům s játry, ale je kontraindikován v případě cirhózy.

Tak jako vždy předtím, než něco vezmete, poraďte se s lékařem. Není divu, že se vyučují již 6 let.

Použijte čas: 1 měsíc


Celkový dojem. Opravdu rozpouští žlučové kameny, což je dobrá alternativa k chirurgickému zákroku.

Zvláštní. Zde je to, co je uvedeno v pokynech.
Indikace
- nekomplikované onemocnění žlučníku: žlučový kal; rozpuštění cholesterolu v žlučníku, s nemožností jejich odstranění chirurgickými nebo endoskopickými metodami; prevence recidivy tvorby kamenů po cholecystektomii;

- chronická aktivní hepatitida;

- toxické (včetně léčivého) poškození jater;

- alkoholické onemocnění jater;

- primární biliární cirhóza;

- primární sklerotizující cholangitidu;

- cystická fibróza (cystická fibróza) jater;

- atrezie intrahepatálního žlučového traktu (včetně vrozené atrezie žlučovodu);

- biliární dyskineze;

- žaludeční refluxní gastritida a refluxní ezofagitida;

- biliární dyspeptický syndrom (s cholecystopatií a biliární dyskinezí);

- prevence poškození jater při použití hormonální antikoncepce a cytostatiky.
Nemluví o ledvinách. odpovědět

Myslel jsem, že je to hříšný obchod, možná že droga je různého druhu. Nebudu blázen hlavou, budu svobodnější, budu ležet na internetu a číst. Rozumím. odpovědět

Nechci tě rozčílit, ale Ursosan je jen jeden. odpovědět

Zlikvidoval jsem žlučové kameny! Všechno je možné!

Kameny se objevily během druhého těhotenství, po porodu začaly být narušovány, nebyly žádné vážné útoky, bolestivé pocity byly odebrány.
Ultrazvuk - více konkrementů od 5 do 9 mm.
Operaci bylo rozhodnuto opustit v nejvíce extrémním případě. Ačkoli se chirurg jen usmál. když jsem řekl, že se budu snažit je rozpustit.
Gastroenterolog byl jmenován Ursofalk.
A v létě byl začátek drogy. O šest měsíců později první kontrolní ultrazvuk - výsledek nuly, samozřejmě rozrušený, ale rozhodl se pokračovat v pít Ursofalk.
Na začátku roku jsem zjistil, že jsem zase těhotná, a recepce musela být zastavena.
V 16. týdnu, s povolením gastroenterologu, pokračuji v užívání a pít před samotným porodem. Znovu jsem se zastavil po dobu 2 měsíců (pro období GW) a opět jsem obnovil.
Recepce trvala až do začátku léta roku. Během recepce nebyla žádná bolest, žádné záchvaty, nešel jsem do ultrazvuku.

A dnes na ultrazvuku - žádné kameny! Zůstal jsem v malém množství písku a já ho také odstraním.

Samotný, když byl v šoku, neočekával, že to bude výsledek.

Každý, kdo se setkal se stejným problémem - nepokoušejte se odstranit dotyčný orgán! Pokud je to možné, snažte se chránit své tělo před zbytečnými zásahy.
Neexistují žádné další orgány, které by chirurgové neřekli (je jejich úkolem je to řezat!)

ps To není reklama na drogu, nemám nic společného s farmaceutickým průmyslem! To je moje osobní zkušenost z reálného života!

03 září v 13:39

Pouze registrovaní uživatelé mohou reagovat na témata na poradce. Zaregistrujte se. a pokud jste již zaregistrováni - přihlašte se

Názory vyjádřené v tomto tématu vyjadřují názory autorů a nemusí nutně odrážet postavení správy.

03. září v 14:28. Odpověď pro Syata

Faktem je, že píšete, že nebudete spěchat, abyste měli operaci, ale to není správné, protože nejste lékař a neznáte diagnózu lidí. Jednoduše nevěříme, že mnoho lékařů a cizinců, jakmile pomůže Masha, budu šťastná. Ale obecně to vypadá jako reklama.

Ano, jsem přesvědčen, že není potřeba pospíchat. 100% chirurgů doporučuje operaci a je jim jedno, jaký druh kamene jsou, řezá jim svou práci, získávají peníze.

Aby se věci vyřešily, spěch není nejlepší pomocník. Nejprve je třeba konzultovat nejméně 2-3 lékaře (bylo mi 2 5). A pak se rozhodněte. Samozřejmě, pokud je žlučka 80% ucpaná, pak vám nic nepomůže.

Pokud však existuje šance, proč ji nepoužívat?

Máte podivný stereotyp - pokud něco pomohlo někomu, pak je to okamžitě reklama.

Místo také napsalo, že existuje názor, že kameny nelze rozpustit. Takže zde jsem živým příkladem toho, co je možné

03. září v 14:31 Odpověď na Camo

Nerozumím! Byla vám předepsána droga, pomohl. Co je divné? Je to pro to a zamýšlel!
Droga má spoustu dalších indikací a rozpouštění kamenů je jednou z nejpochybnějších vlastností (jak věří naši lékaři). Mimochodem, většina endokrinologů se otevřeně zasměje, když jim řeknou, že pít ursofalk, aby se rozplynul.

3. září v 14:32

Omlouváme se, že na půdě nad překlepem, bylo 5 lékařů (ne 25)

3. září v 14:36 ​​Odpověď na LegendaZ

A co mají endokrinologové společné s ursofalkem? Mimochodem, i to piji. Nikdo se neusmál. Gastroenterolog jmenován.

03. září v 14:37 Odpověď na Kamo

A co mají endokrinologové společné s ursofalkem? Mimochodem, i to piji. Nikdo se neusmál. Gastroenterolog jmenován.
gastroenterologisté, omlouvám se. Pouze od endokrinologa, tady je v hlavě a točí se.

Pijete s cílem rozpustit?

3. září v 14:39 Odpověď na LegendaZ

Ne Mám žlučový reflux. Stagnace žluče. (co jsem žluč) a pro játra. Dobrá droga. Už jsem opil několik kurzů. Ale v zahraničí je lepší! Přátelé vzali dítě.

3. září v 14:41

A na téma. Když bylo mojemu dítěti řečeno, že odstraní adenoidy, zjistil jsem, že jsem nasonex v nete. Pomohl. Není smazáno. Doktor potvrdil a dal schéma, jak ji dále používat. A proto, aby se s nimi zacházelo, je nutné a přemýšlet. Někdy.

03. září v 14:41 Odpověď pro Camo

Ne Mám žlučový reflux. Stagnace žluče. (co jsem žluč) a pro játra. Dobrá droga. Už jsem opil několik kurzů. Ale v zahraničí je lepší! Přátelé vzali dítě.
To je ano, máme také spoustu falešných údajů.

3. září v 5:01 hod

a pravděpodobné by bylo lepší vyříznout žluť, ale dítě by kojilo. autora, právě jste krmila 2 měsíce, ne?

3. září v 18:43 odpověď na Galinu Samusenko

a pravděpodobné by bylo lepší vyříznout žluť, ale dítě by kojilo. autora, právě jste krmila 2 měsíce, ne?
ano, ale krmili tak málo z úplně jiného důvodu, nemělo to vůbec nic společného.
A v žádném případě jsem ho nemusel odstraňovat, neobtěžoval se, kameny byly příliš velké, aby se uvízly v potrubí, a odběr tablet může být odložen na nějakou dobu. Ale s GW tentokrát to nefungovalo.

  • postupujte podle komentářů k této radě)

Vím, že kameny mohou rozpustit doktora su jok.

Peníze, eso, pro jejich znalosti nechtějí. Pokud chcete - budu říkat, kdo je ochoten zaplatit.

Dwc muzeum napsal

Avšak skutečnost, že objem kamenů v žlučníku se snížil po uplynutí jednoho a půl měsíce jehly a nočních kamenů - vidím to z dynamiky měsíčních ultrazvukových nálezů.

To znamená maximálně dva obrázky. Zklamání - kámen ležel na druhé straně, a to byl pokles.

Dwc muzeum napsal

Spíše jsem spěchal. k osteopatii. Jděte na su jok, mohou se rozpustit!

Dobře zpracovaný osteopat, doručte nezapomínejte.

Re: Žlučové kameny

Peníze, eso, pro jejich znalosti nechtějí.

Není nutné vidět pouze výhody pro všechny lidi a jejich činy. Nehledě na to, jak položím kámen (a mám spoustu z nich a klínu), vidí a upravuje jeho ultrazvukové parametry. Mám 5 hlášení o ultrazvuku a za měsíc a půl jsem vložil jehly a pokračoval jsem v léčbě semen za rok a půl po jehle. Je pravda, jak jsem připustil výše, nesystematicky, neopatrně. Mým vítězstvím je snížení celkového počtu kamenů o 4 mm. Mohlo by to být víc, kdyby to bylo zodpovědnější.

Re: Žlučové kameny

jo placebo - skvělé veshch

Re: Žlučové kameny

Dwc muzeum napsal

Určitě žiji ve městě andělů!
Není to škoda získat peníze za své schopnosti nebo objevy.

Dwc muzeum napsal

Nehledě na to, jak položím kámen (a mám spoustu z nich a klínu), vidí a upravuje jeho ultrazvukové parametry.

Schaz budeme provádět vědeckou zkušenost Vezměte knihu v ruce. Držte si kryt pro sebe. Vidíme velikosti 20 * 30. Nyní otočte knihu zadek do očí - op-pa! Bez akupunkturních semen se jeho velikost náhle stala 3 * 30. Takže otáčení, můžeme získat úplně jiné rozměry, pokud jsou fixovány pouze okamžitým vzhledem.

Dwc muzeum napsal

o 4 mm. Mohlo by to být víc, kdyby to bylo zodpovědnější.

Nemohl. Teoreticky je možné změnit složení žluči a kameny se rozpouštějí. Ale v praxi tento proces ještě nefunguje.

Kuřecí žluť dobře pomáhá v žlučových kamenech a opravdu ze všech kamenů. Faktem je, že u kuřat a jiných ptáků je žluč schopen rozpustit kameny, které mají rád k tomu, aby se pokoušely, potřebují, aby vytvořily vaječné skořápky, a proto jejich žluč je zvláštní. Získáte to buď kupováním celých kuřat, nebo z drobů od těch, kteří je prodávají. Někdy 10 kuřat stačí na kurz a jen 1 týden stačí k úplnému rozpuštění kamene. Google, existují recepty na internetu i pozitivní recenze, toto ošetření doporučuje Bolotov.

Naposledy upravil vitgrig dne 23.12., 01:14, jen editoval 1 čas.