MUMI DOL

Fórum pro přirozené rodičovství a životní styl

  • Obsah fóra
  • Změna velikosti písma
  • Verze pro tisk
  • FAQ
  • Registrace
  • Přihlaste se

Ovesné želé Izotova

Ovesné želé Izotova

Zhuzenka "Pá 8. května 2015, 22:45

Re: Ovesná kaše Izotova

* Anya * »Pá May 08 2015, 23:19

Re: Ovesná kaše Izotova

Zhuenka »So 09 květen 2015, 00:03

Re: Ovesná kaše Izotova

Elizaveta Yuryevna »So 09 květen 2015, 11:06

Re: Ovesná kaše Izotova

Modrá hvězda "St 13. května 2015, 12:01

Re: Ovesná kaše Izotova

Je to lesk »St 13. května 2015, 12:11

Re: Ovesná kaše Izotova

Modrá hvězda "St 13. května 2015, 12:28

Re: Ovesná kaše Izotova

Elizaveta Yuryevna »St 13. května 2015, 13:24

Re: Ovesná kaše Izotova

* Anya * »St 13. května 2015, 14:46

Re: Ovesná kaše Izotova

Elizaveta Yuryevna »St 13. května 2015, 14:56

Re: Ovesná kaše Izotova

Je to lesk »pá 13. května 2015, 15:39

Re: Ovesná kaše Izotova

Modrá hvězda "St 13. května 2015, 16:03

Re: Ovesná kaše Izotova

Je manželka? "13. května 2015, 16:05

Re: Ovesná kaše Izotova

Modrá hvězda "St 13. května 2015, 16:26

Re: Ovesná kaše Izotova

Je to v pořádku? "St 13. května 2015, 16:43

Re: Ovesná kaše Izotova

Praskovya-I "st 01.07.2015, 01:21

Re: Ovesná kaše Izotova

Praskovya-I "st 01 červen 2015, 01:28

Re: Ovesná kaše Izotova

Praskovya-I "st 01 červen 2015, 01:49

Re: Ovesná kaše Izotova

Elizaveta Yuryevna »St 01 červen 2015, 01:49

Re: Ovesná kaše Izotova

Praskovya-I "St 01 červen 2015, 05:56

Izotovův ovesný kissel je jedinečným prostředkem pro léčbu mnoha nemocí

Milí čtenáři, mnoho lidí ví o výhodách ovsa. Ovesné vločky na obsah bílkovin, železa a fosforu přesahuje pohanky a jáhly. Ale kdo z vás bere Isotov ovesné krémy kissel - doktor, který patentoval jeho předpis a představil svět jedinečný lék na léčbu mnoha nemocí?

Toto jídlo je známé díky svým příznivým vlastnostem, z nichž nejdůležitější je obalovat a chránit sliznici trávicího traktu, posilovat imunitu, zotavit se z vážných onemocnění a vyřešit mnoho dalších zdravotních problémů. Už jsem se krátce zmínil o blogu o Kisselu Izotovovi, ale rozhodl se věnovat samostatný článek tomuto zaslouženému jídlu.

Britové začínají den s ovesnou kaší. A v Rusku se oves konzumoval téměř denně - vyráběli ovesnou mouku smíchanou s kyselým mlékem, ovesnými palacinkami a praženou ovesnou moučkou. Překlad z latiny, termín "avena" (oat) pochází ze slova "bohatství", což znamená "být zdravý". Tak proč je Izotovovo želé tak užitečné a jaký přispěl tento lékař k celkovému vývoji léčebné dietetiky?

Historie ovesné kaše Izotova

Izotov Vladimír Kirillovič pracoval již řadu let v oblasti virologie. Je kandidátem na lékařské vědy. Po postižení klíšťové encefalitidy se jeho zdravotní stav zhoršil, došlo k vážným poruchám metabolismu a slyšení začalo klesat. Izotov byl diagnostikován ischemickou chorobou srdeční. A věřil, že to byla přenesená encefalitida, která vyvolala takové změny v jeho zdraví.

Nemoc nucen hledat nové způsoby zlepšení. Izotov, který věděl o mnoha užitečných vlastnostech ovsa, přišel s jeho slavným receptorem na želé, který se stále používá k léčbě mnoha nemocí.

Mnoho lidí si pamatuje to želé z válečného dětství. Byli na nohou zraněných a blokádu, vykrmováni hladovějící děti.

Indikace pro použití želé Izotov

Kisel Izotová má následující údaje:

  • onemocnění gastrointestinálního traktu (vředy, gastritida, pankreatitida, dysbióza);
  • ztráta síly, snížený výkon po operaci a nemoci v minulosti;
  • střevní infekce, obnovení mikroflóry po dysbakterióze;
  • ateroskleróza;
  • metabolické nemoci, diabetes;
  • snížená imunita;
  • pustulózní kožní onemocnění vyvolané třením střev a celého těla;
  • alergické nemoci;
  • tukové játra;
  • virové hepatitidy;
  • zácpa;
  • parazity, oslabení těla po odstranění červů.

Izotovova ovesná kaše je skladem vitaminů B, které se podílejí na všech typech metabolismu, jsou zodpovědné za konverzi sacharidů, bílkovin a tuků na energii, syntézu protilátek, regeneraci tkání, nervový systém, tvorbu červených krvinek. Oves obsahuje velké množství lecitinu, esenciálních aminokyselin. A prebiotická vlákna, s nimiž je Izotovův kissel bohatý, jsou hnízdiště pro probiotika (laktobacily a bifidobakterie).

Mnoho lidí pravidelně užívá probiotické komplexy, přičemž zapomíná, že nestačí pouze kolonizovat střeva pomocí prospěšných mikroorganismů - je také nutné udržovat optimální podmínky pro růst zdravé mikroflóry. A proto jsou potřebná prebiotická vlákna. A je hodně z nich v ovesu.

Užitečné vlastnosti Izotovského želé

Jsem osobně potěšen skutečností, že každý den se stále více lidí ptá o výhodách a možných škodách Izotova kisselu. To naznačuje, že mnoho lidí má zájem o zdravou výživu. Jen chci říci, že negativní zdravotní účinky používání tohoto přírodního produktu téměř nikdy nejsou. Individuální nesnášenlivost se může objevit u osob s chronickými alergiemi.

Hlavní přínosné vlastnosti ovesné kaše Izotov:

  • zlepšuje trávení;
  • obnovuje střevní mikroflóru a ochrannou střevní bariéru, která zabraňuje vzniku infekcí závažnými onemocněními;
  • zabraňuje stárnutí těla;
  • pomáhá udržovat optimální hladinu glukózy a cholesterolu v krvi;
  • obnovuje narušený metabolismus;
  • čistí tělo toxinů, strusků, reziduí antibiotik a jiných léků;
  • obnovuje činnost trávicích enzymů a pankreatu;
  • zmírňuje chronické bolesti břicha, které jsou charakteristické pro dysbiózu a syndrom dráždivého střeva;
  • pomáhá posilovat imunitní systém;
  • zlepšuje pokožku, vlasy a nehty;
  • zabraňuje výskytu senilní krátkozrakosti a dalších očních onemocnění;
  • Má pozitivní vliv na nervový systém, zlepšuje spánek a celkový stav těla.

Kisel Izotová - jeden z mála produktů, který je vhodný pro léčbu téměř všech běžných onemocnění a pro prevenci jejich vývoje.

Nemáme mnoho užitečných produktů. Aby je mohli denně používat, protože vědí, že je to jen dobré. Pokud se zamilujete do Izotovovy želé a nebudou to líní, za několik měsíců si všimnete, že mnoho zdravotních problémů zmizí.

Oves v tomto receptu má pozitivní vliv na trávení na prvním místě. A když správně funguje žaludek a střeva, existuje dostatek enzymů, které rozkládají jídlo, prospěšné mikroorganismy rostou a neumožňují, aby nezdravé způsobily onemocnění, a náš zdravotní stav je tedy výborný.

Zdravé střevo je stále krásné, čistá kůže bez akné, silné nehty a lesklé a silné vlasy. Jen pro vaše zdraví bude muset zkusit. Izotovův recept z ovesných vloček je jednoduchý, ale musíte se s ním drobet. Věřte mi, výsledek stojí za to.

A nyní se od autora věnujeme popisu nejdůležitějšího receptu pro ovesné vločky Izotov.

Podrobný recept

Chcete-li připravit ovesné vločky dle Izotovova předpisu, budete potřebovat:

  • suchá a čistá nádoba o objemu 3 litry;
  • ovesné vločky "Hercules" - 500 g;
  • mletý oves - 10 polévkových lžic;
  • kefír nebo kyselé mléko - 100 ml;
  • teplou vařenou nebo filtrovanou vodou - 2 l.

Vyplňte suchou nádobu s ovesnou kaší a předem drceným ovesem. Naplňte základnu kefírem nebo kyselým mlékem, promíchejte 2 litry teplé vařené nebo filtrované vody zespodu. Rozmícháme kompozici dřevěnou špachtlí, zakryjeme hrdlo nádoby s gázou a zajistíme gumovým pásem. Nádobu umístěte na teplé a tmavé místo na fermentaci po dobu 2 dnů.

Ve druhé fázi budete muset produkt napnout. Po 2 dnech bude složení v banku rozděleno na dvě části: v horní části bude kapalina a oves zůstane na dně. Prostřednictvím mělké cedidlo nalijte kapalinu do samostatné misky a nechte "koláč". Dejte ji do samostatné nádoby. Uzavřete víko a nechte stát 15-20 hodin. Ze zbývajícího dortu lze připravit kaši nebo pečivo.

Po 15-20 hodinách, můžete pokračovat do třetí etapy přípravku Izotov ovesné vločky kissel - filtrace. Kapalina v plechovce se opět rozdělí na dvě vrstvy. Horní část musí být sestavena s gumovou trubkou do samostatné nádoby a sediment musí být umístěn do jiné nádoby. V tomto procesu se banka nemůže otřásat.

Nahoře bude ovesná kvass, která může být uložena v chladničce a pít jako terapeutický nápoj. V horké sezóně zažívá žízeň, saturuje tělo vitamíny B a příznivé stopové prvky. A spodní sediment (kvas) je přesně to, co byste měli použít k výrobě želé z ovesných vloček. Může být skladován v chladničce po dobu 10 dnů - během tohoto období si příznivé mikroorganizmy zachovávají své příznivé vlastnosti.

Varení Izotot se na základě kvasinek samo zjemňuje

Pro 2 sklenice vody je nutné vzít 5-7 polévkových lžiček svalnaté šťávy. Umístěte jej do misky a zakryjte vodou, promíchejte a vložte do sporáku. Přiložte výrobek k varu na několik minut, neustále se míchá. Hustota želé závisí na množství použitého startéru a délce namáčení na sporáku. Čím déle pudink je vařený, tím silnější bude.

V tomto videu se můžete seznámit s dalším receptorem na vaření ovesných bobů.

Jak přijmout Izotov kissel

Tento produkt je nejlépe konzumován ráno na prázdném žaludku - jako alternativa k ovesné kaši. Kissel zahajuje práci žaludku a střev, dává pocit lehkosti po celý den. Je to docela výživné a chutné, zvláště když je smícháno s ovocem.

Aplikace želé Izotov pro léčbu žaludku a střev

Kissel Izotova normalizuje trávicí procesy, zmírňuje stres z gastrointestinálního traktu, chrání sliznici před zánětem a vředy. Pro ošetření se doporučuje vařit kissel na kvass, který zůstane po fermentaci (by měl být uložen v chladničce) s přidáním startovacího koncentrátu.

Ve sklenici studené vařené vody zředěte 3-4 polévkové lžíce kvasu. Přidejte do sklenice dvě sklenice ovsa, položte na oheň a přivedete k varu a poté zlejte zředěný startér do želé, dobře promíchejte a vařte znovu. Odstraňte želé z tepla, nechte vychladnout a přidejte lžíci olivového nebo lněného oleje. Pijte suché želé ráno na prázdný žaludek denně. Může být připravena pro budoucí použití (po dobu 2-3 dnů).

Kissel Izotová posílil imunitu a ztrátu váhy

Izotovův ovesný závin zvyšuje výměnné reakce a přispívá k přirozenému úbytku hmotnosti. Také produkt výrazně posiluje imunitní systém, pokud ho používáte pro dlouhé kursy. Kissel můžete vařit na vodě a sourdough, nebo na zbývající ovesné kvas a sourdough. V teplém nápoji přidejte několik polévkových lžic medu.

Někteří lidé ji přidávají do želé, aby rychle rozpustili med. Zničí však většinu živin. Přidejte med na teplé želé a dobře promíchejte.

Snížení cholesterolu

Pomocí želé Izotov můžete snížit hladinu cholesterolu a zabránit riziku mrtvice, aterosklerózy a dalších onemocnění, které jsou považovány za jednu z nejnebezpečnějších pro člověka. To, co oceňuji v ovesných výrobcích, je jejich velký příspěvek k čištění cév a prevenci tvorby cholesterolu.

Ty léky na cholesterol, které nám nabízejí lékaři, stále nejsou pro každý den volbou. Jakákoli droga může ublížit tomu či oním způsobem. Ovesná kaše je přírodní a bohatá na lecitin - tato složka nejlépe bojuje s aterosklerózou. Další lecitin podporuje nervový systém a mozek.

Jen si představte: ve 100 g ovsa 900 mg lecitinu. Při vaření želé zůstává méně, ale stále hodně. Pokud po první fázi želé nevyhazíte takzvaný "dort", ale vezměte si ho do jídla, pak bude celý lecitin požit. Chcete-li to udělat víc, vařte želé na mleté ​​ovesné zrno - aniž byste přidali vločky "Hercules".

Důležité doporučení

Izotovův ovesný krém nemá žádné kontraindikace, ale neměl by být použit pro průjem, když se objeví známky střevní infekce. V takových poruchách je kontraindikováno velké množství vlákniny. Kissel může zvýšit střevní peristaltiku a příznaky průjmu.

Při přípravě Isotovova polibku se můžete od něj trochu odklonit, přidat k němu nejen med, ale také bobule, domácí pečivo. Hlavním důvodem je najít místo ve vaší stravě pro tento užitečný produkt.

Recenze želé Izotov

Když jsem se začal zajímat o přípravu Izotovova polibku, hledal jsem recepty od autora, musel jsem studovat fóra, kde obyčejní lidé komunikují a sdílejí své dojmy o použití konkrétního léku. Názory byly různé, ale pozitivnější.

Mnoho lidí je na první pohled zastaveno obtížným, krok za krokem Izotovovým želé, ale když ho několikrát vaříte, tento proces už nebude zdát dlouhý a komplikovaný. Zřetelně negativní zpětná vazba v recenzích se nesplňuje.

Kisel Izotová je lépe připravena lidmi středního a vysokého věku, kteří podle svého věku dospěli k názoru, že žádné léky nevrátí zdraví gastrointestinálního traktu a nezpevní imunitní systém - přinejmenším tak, jak to může udělat z ovsa a jiných zdravých rostlin a produktů.

Můj názor na Izotovovo želé: velmi stručně řečeno: "Je to nádherný přírodní produkt, který vás ochrání před mnoha nemocemi, postaví vás na nohy, posiluje imunitní systém a zapomenete na problémy s gastrointestinálním traktorem.

Zde jsou recenze od čtenářů mého blogu o Izotov želé:

A objevil jsem Kissela za Izotova, všechny probiotiky jsou od něj velmi vzdálené. Dělám to už 4 měsíce, střeva začala fungovat normálně, bez prasknutí a křečí. Zastavil jsem Fistala, obecně, dělat a jíst, velmi dobrý lék.

Lékaři recenze Kissel Izotov

Lékaři také píší o výhodách Izotova kisselu. Izotovovo želé, jako nápoj se silným terapeutickým účinkem akce, mluví profesor a doktor lékařů I. P. Neumyvakin, který hledá optimální možnosti pro zlepšení zdraví člověka pomocí tradičních a netradičních metod.

Mikrobiolog Evgenia Shelobolina nejen popsala účinky ovesné kaše na lidské tělo, ale také podrobně zdůraznila procesy, které se vyskytují ve fermentovaném produktu, vědecky vysvětlil důvod užitečnosti nápoje.

Doufám, že najdeš čas a připravíš koktejl z ovesných vloček Izotov pro sebe a své blízké. Je to opravdu užitečné, ale pokud ukážete představivost - bude to velmi chutné. Můžete jej například diverzifikovat pomocí plodů (rakytník, malina, jahoda), ořechů, medu. Velmi chutné toto kissel s rakytníkem.

A pro duši budeme poslouchat video Igor Krutoy. Neklid Skvělá hudba a video.

Kisel Izotová

Ekaterina Ruchkina 29. října 2014

Dnes je zájem o domácí potraviny a léčivé přípravky velmi vysoký. Lidé se pravděpodobně domnívají, že můžete udělat pro sebe (nebo blízké) něco opravdu užitečného s vlastními rukama. Proto doporučujeme zkusit vařit Izotov kissel - nástroj, který zlepšuje zdraví, zlepšuje imunitu a normalizuje fungování vnitřních orgánů.

Co je Kissel Izotova

Historie vzhledu

Tento produkt "vynalezl", nebo spíše se vrátil do života V.K. Izotov. Jako sám doktor se dlouho potýkal s vážnými metabolickými poruchami, které mu po vážné nemoci zasáhly. Ve svém hledání se obrátil na starý ruský recept na ovesné vločky. Doktor pracoval a objasňoval recept na vaření tohoto jídla (v Rusku, želé bylo jedeno, ne opilé). A dnes dostal širokou popularitu.

Hodnota želé

Díky kompetentnímu fermentačnímu procesu a velmi malému tepelnému ošetření se v Izotovově želé skladuje mnoho biologicky aktivních látek. Jedná se o vitaminy skupiny B a polynenasycené mastné kyseliny a esenciální aminokyseliny a tak dále.

Pravidelně užíváte tento užitečný přípravek, pomáháte tělu normalizovat metabolismus, zlepšovat vaše zdraví.

Želé má schopnost obalovat a chránit sliznice trávicího systému. Je to výživný a dlouhotrvající hlad. Izotovská želé se proto často používá v dietě, jejichž účelem je zhubnout.

Často se tento produkt používá pro kosmetické účely - provádí masky, opláchne vlasy. Tyto postupy by však měly být kombinovány s želé. Koneckonců, kůže a vlasy odrážejí stav celého organismu.

Isotov gelový recept na vaření

Chcete-li vařit želé, budete potřebovat:

  • Tři banky (jedna třílitrová a dvě menší);
  • 500 g ovesných vloček - je lepší kombinovat "Hercules" s drceným nebo mletým celkovým ovsem;
  • Kysané mléko pro kysanku 100 ml - můžete použít kyselou smetanu, kefír, jogurt;
  • Teplá čistá voda (vařená nebo filtrovaná);

Fermentační želé

Oves nalijte do čistého třílitrového džbánu, přidejte kysané mléko a nalijte vše vodou. Neplňte nádobku na vrchol - nechte prostor pro fermentaci a hromadění plynů. Mícháme obsah nádoby s dřevěnou lžící (nebo jen tyčinkou), uzavřete víko a uchovávejte na teplém tmavém místě dva dny k fermentaci. Můžete jednoduše zabalit plechovku s neprůhlednou látkou a nechat ji v teple místnosti, kde nejsou žádné průvany.

Spřádání a mytí

Po dvou dnech dostanete džbán. Vaříme několik suchých čistých plechovek a teplou vodu. Stlačte fermentovaný ovos do jedné z nich. Lepší je to pomocí gázy. Koláč opláchněte přes druhou plechovku čistou pitnou vodou, dokud není kapalina čistá.

Uzavřete obě banky s víčky a nechte na den - pro úplné oddělení do frakcí. Dort se používá k výrobě palačinek, chleba, obilovin a tak dále.

Separace koncentrátu želé z ovesné kvasy

Druhý den pečlivě vyjměte nádoby, ve kterých budou vidět jasně oddělené dvě frakce: ze spodu je viskózní bělicí gelovitý "koncentrát" a shora - čistá kapalina "kvass".

Nejprve pomocí volumetrické pipety nebo pryžové trubice sbírejte kvas na samostatné nádobí. Může být uložen v lednici několik dní. Používají kvass jako nápoj nebo kosmetické procedury.

Zbývající "koncentrát" kisselu se uchovává v chladničce v těsně uzavřeném džbánu po dobu nejvýše tří týdnů. Na základě toho je připraven kyslík Izotov přímo. Kvete také následující části.

Vaření

V pánvi se míste tři až čtyři lžíce koncentrátu se sklenicí vody. Nasaďte sporák (nebo lépe - do vodní lázně!) A vařte na dobu delší než pět minut - až do začátku zhušťování. Kissel je připraven.

V misce můžete přidat med, džem, bobule nebo naopak trochu soli a přidat rostlinný olej. Kisel Izotova může nahradit jídlo, ale je lepší - snídaně nebo večeře.

Recenze želé Izotov

Souhlaste s tím, že proces vaření tohoto produktu je velmi časově náročný. Nicméně, ti, kteří se odváží jít tímto způsobem - nechávají velmi dobré recenze o Izotovově želé a jeho vlastnostech.

Za prvé, pravidelné používání tohoto pokrmu pomáhá zlepšit stav trávicího traktu, včetně chronických onemocnění:

  • - Má matka má chronickou pankreatitidu. Velmi jí pomáhá Izotovova želé. Doslova téměř nepije lék, cítí se skvěle. Nemám žádné zjevné zdravotní problémy, ale také jsem začal jíst želé. Vidím zlepšení ve vzhledu, například vlasy.
  • - Když jsem začal jíst Izotovu želé, zapomněl jsem, že mám gastritidu. Přinutit jíst pár lžiček dětí a manžela. Možná mi to připadá, ale chytlo se, a méně častěji.
  • - Několik let mě trpí zácpou. Žádný výzkum a léčba nepřinesly jistý výsledek. Ale Izotov Kissel tento problém vyřešil za měsíc.

Spousta příběhů a jak želé působí na pokožku při použití masky z ní. Některé vlasy po opláchnutí "kvasu" vypláchnou a jsou velmi spokojeny s jejich stavem.

Nejzajímavější recenze jsou o chuti produktu. Stojí za to říkat, že od samého začátku téměř nikdo nemá rád. Mnoho z nich se postupně zvykne a jíst je s potěšením, a to i bez přísad. Jiní se snaží "barvit" chuť pokrmu s něčím sladkým nebo slaným. Někteří se prostě nuceni jíst želé a uvědomují si, jak užitečný je:

  • - Když jsem poprvé udělala Izotovo želé, myslela jsem si, že zemřu, když jsme jedli celou dávku... Vyškubl jsem všechno, abych nemyslel na svou konzistenci sliznic. Ale ona trpěla, protože problémy se žaludkem se dostaly. Postupně jsem si na to zvykl a dokonce jsem začal rád takovou snídani. Cítím se mnohem lépe, kůže se vyčistila!
  • - A líbí se mi želé. Někdy přidám kapku sójové omáčky a olivového oleje. Někdy - zlato. A není-li čas, jednoduše odnesu misku želé, bez přísad.
  • - Samozřejmě, dítě spočívá, nechce jíst Izotov kissel. Zdobím ho džemem a bobulí. Někdy dokonce míchám čokoládový bar nahoře. Co nemůžete udělat pro zdraví?!

Opravdu, vařit a pak jíst Izotov kissel je práce. Ale lze říci, že se vyplatí s trny. Nahradit jedno jídlo s tímto místem, určitě ztratíte pár kilo navíc, zlepšíte své zdraví. Stačí, abyste nebyli horliví s tepelným ošetřením, abyste nezničili většinu živin.

Správná (zdravá) strava (PP) - odvolání

Jídlo jako lék. Ovesné vločky kissel jako domácí "superfood"

Je to strašné myslet a ne něco, co se skládá z toho, co jí - všechno to shnyaga v barevném obalu s nečitelnou kompozicí, maso, ze které se krvácelo odmylo bělícím olejem, ořechy, které byly důkladně nakládané solenémi ovocemi, zeleninou a ovocem pěstovaným na neznámé chemii, který není v žádné nomenklatuře. A buňky jsou denně aktualizovány. A naše tělo je aktualizováno téměř úplně údajně po dobu 7 let.

Při hledání svého nutričního systému zlepšujícího zdraví jsem se snažil jak hladování, tak vegetariánství a samostatnou výživu, klyslím, vyčistil jsem, pil spoustu vody a jedl pastviny a nakonec jsem přišel na banální: je všechno, ale s umírněním, pravidelně očistěno hladem nebo vyložením ve dnech. Ano, v síti obrovské množství zpětné vazby, že systém nejprve pracoval s třeskem, a pak tělo začalo nedosahovat těchto nebo jiných stopových prvků a šlo o nezvratné selhání (zejména o syrové potraviny). Nejsem generalizován! A pro mě systém "strážců" je vynikajícím řešením, který vyvažuje výhody a škody na produktech, které mají odlišné účinky.

Existují však produkty, které tělu přinášejí mimořádné výhody, detoxikují, regulují trávení, nasycují vitamíny a aminokyseliny. Ovesná kaše Kissel (Věřím a doufám) odkazuje právě na ně. Informace o mně často pocházejí z různých zdrojů jako léčivá strava, která pomáhá lidem zbavit se různých onemocnění. Jen zkušenost mě přivedla k potřebě trvat celou dobu. Všimněte si, na rozdíl od jakýchkoliv goji bobule a chia semen, ovesné vločky jsou mnohem dostupnější a levnější, rodina s jakýmkoli příjmem a v jakémkoliv množství - zdravé množství a ne 5 plodů denně to dovolí.

A bylo to kvůli mé vášni pro domácí arašídové máslo. No, kdybych se o něco postarala, pak - jako ten hlupák - mi bolelo čelo. Pokusy s těstovinami na vaření zachytily hlavu, ale každý vzorek skončil tabletem pankreatinu. Nevím, co přesně je v žaludku (vyšetření gastroenterologem ukázalo, že je povrchní gastritida, ale systém jako celek "digestuje jako traktor" - slova lékaře). Ale závažnost arašíd pro trávicí trakt na mě byla potvrzena. A jakmile jsem si uvědomil, že buď téma s pastou, uzavřu, nebo. Or A pak v mé hlavě začal obrátit obraz ovesné vločky kissel, který se dělal kdysi dávno, a nedávno se pokusil znovu s přítelem. Není moc chutné, ale přitažlivé právě kvůli vnitřním pocitům.

Z nějakého důvodu je jeho "vynález" přidělen doktoru Izotovovi V.K., který s jeho pomocí údajně léčily účinky těžké encefalitidy. Protože toto želé:

  • očistí tělo;
  • zmírňuje zácpu;
  • snižuje hladinu cholesterolu;
  • zlepšuje metabolismus;
  • posiluje imunitní systém;
  • poskytuje příliv energie a síly;
  • zvyšuje očekávanou délku života;
  • má protizánětlivé a choleretické vlastnosti;
  • obsahuje vitamíny, minerály a esenciální aminokyseliny.
Miracle Kissel Izotova se perfektně av co nejkratším čase vyrovná s úkolem očištění našeho těla z trosek a škodlivých látek. Díky svým vlastnostem perfektně léčí onemocnění gastrointestinálního traktu, nervový systém, pomáhá urychlit metabolismus, je výborným nástrojem prevence srdečních chorob.
Vzhledem k přítomnosti obrovského množství vitamínů, minerálů a aminokyselin je účinným nástrojem pro úspěšné potírání mnoha chronických onemocnění.
Složení ovesné kaše:
minerály: fluor, železo, vápník, hořčík, draslík;
vitamíny: skupiny A, B (B6, B3, B1), PP, E;
aminokyseliny: tryptofan, lysin, methionin, cholin, lecitin;
bílkoviny, škrob.

Při pohledu do budoucna: Pokud není žaludek dobrý, tvrdý, kyselý a nudný - rychle se opečeme kišelek, jíst a hýbat stopy. Nevím, kvůli čemu, nebo přítomnosti enzymů ve složení, nebo obklopující vlastnosti kisselu. Jedná se o nádhernou rychlou snídani a dokonce i oběd a večeři. Abyste se neobtěžovali s vařením - jen nechte kvasu v ledničce pro toto želé. A teď, když to vařím. Zkopíruji text z mého komentáře na tuto stránku:

  • Brúsim na mlýnek na kávu levně (můžeme vyprodat) vločky a ovesné vločky (to je volitelné, ale lepší). Obal z obilovin (400 gramů) a 5-7 polévkových lžic promývaného ovesu.
  • Zaspívám v třílitrové nádobě, je půl šálku jogurtu nebo kefír (100 ml) a vařená voda. Voda - ne do horní části (vzduch musí zůstat).
  • Nosím gumovou rukavici nahoře (můžeš mít jen volnou čepičku).
  • A na teplém místě (na baterie na ručník složený několikrát tak, že nádoba zůstává trochu teplé). V létě není baterie nutná. Banka musí být uzavřena černou taškou nebo uložena na temném místě.
  • Rukavice se zvednou (ne nutně), vypadnou, tekutina bude bublinková, může se dokonce odlupovat. S výhodou NEŽ NEŽ NEŽ 2-3 dny, jinak chuť bude kazit. Rukavice mohou být odstraněny - kyslé zápachy naznačují, že proces fermentace prošel, a škrob se stal nejen škrobem, ale škrob rozštěpený (bakteriemi mléčného kvašení), to znamená, že změnil své fyzikální vlastnosti a stal se mnohem zdravější! Kromě toho se lidé, kteří se zabývají leptem (tag - celiak), píší, že ovsené vločky jim nezpůsobují potíže, na rozdíl od jiných zdrojů lepek.
  • Někdy se na povrchu kapaliny může objevit MOLD. To znamená, že kyselé mléko nebylo čerstvé a / nebo kvas byl v teple, snažte se snížit teplotu. Jako volbu - oves v lusku může být infikován houbou.
  • Do té doby by měla být připravena hrnce vařené vody a pár plechovek. Maso přes velké síto nalije do další nádoby (pro začátek - v pánvi, je to pohodlnější). Pomáháme hromadě stlačit sítem,
  • Lisované řešení na straně, a přesunout koláč v prázdné nádobě, znovu nalít vodu. Stálý - sloučení a stlačení. Tento proces můžete provést znovu, ale nedělám více než dvě.

Ovesné želé /

Viděl jsem ho sem ne tak dávno nebo jedl :))

Ovesné vločky na trávení a úbytek hmotnosti

Ovesná kaše - zdravé, ale ne nejnechutnější

Nedávno měla možnost zkusit.

Rozpouští ledvinové kameny

Nemohu o tom přesně říct, ale četl jsem o tom mnohokrát, že ovesná kaše rozpouští ledvinové kameny.

Pravda nebo ne. Věřím tomu. Já věřím, že OBSER je síla

Vždy na koních. jak krásné a silné jsou! A není to nic za nic - jíst celozrnný ovos a takové tvrdé!

Na úkor oblázku v ledvinách, proč to nezkusit? Vím, že ovesný pudink by se měl jíst dva týdny - pak přestávka po dvou týdnech - pak je opět dva týdny. V době ošetření nejezte maso a mastné potraviny. MŮŽE SE VZNIKLIT, JAKÝKOLIV VLASTNÍK ZAŘÍZÍ?

LEPŠÍ KONZULTACE PŘÍPRAVNÉHO LÉKAŘSKÉHO LÉKAŘE. JAK JSOU DENY JSOU OAT KISSEL?

Dr. Izotovova Léčení Kissel

Dr. Izotovova léčivá želé je ovesná kaše, která byla v roce 1992 patentována na Západě jako "želatina Dr. Izotova". Kromě vynikající a nutriční hodnoty má jedinečné léčivé vlastnosti. Obsahuje velké množství aminokyselin životně důležitých pro tělo (lysin, cholin, lecitin atd.), Vitamíny (B1, B2, B5, E, A), minerály (hořčík, železo, fluor, draslík, vápník).

Lékař-virolog Vladimír Kirillovič Izotov úspěšně testoval želé na sebe. Po dlouhou dobu trpěl účinky klíšťové encefalitidy. Jaké drogy se s ním nelíbilo! Výsledkem je také alergie na boot! Chytil se v obtížné situaci a byl nucen najít svůj vlastní způsob, jak se vypořádat s účinky zákeřné infekce. A našel! Tímto způsobem byl ovesný pudink, který doslova ho postavil na nohy. Během 8 let pravidelného užívání kisselu se Dr. Izotov stal prakticky zdravým člověkem.

Soudě podle mnoha dopisů, které Vladimir Izotov obdrží od fanoušků ovesné vločky, se lidé nejen zbavují svých onemocnění, ale také zaznamenají zlepšení jejich celkového stavu. Ukázalo se, že pudink z ovesných vloček rovněž zpomaluje proces stárnutí, což je druh přirozeného biologického stimulantu. Zvyšuje vytrvalost a tón, přispívá k dlouhému životu. Účinnost se zvyšuje, mozek začíná lépe pracovat, v těle se objevuje mimořádná lehkost. Ovesná kaše je zvláště užitečná pro starší lidi - pomáhá vyrovnávat se s onemocněními zažívacího traktu, jater, žlučníku, pankreatu, kardiovaskulárního systému, podporuje rychlejší rehabilitaci po infarktu myokardu. Hojivé vlastnosti izotovského želé se také projevují u takových onemocnění, které je obtížné léčit tradičními metodami a metodami. Pravděpodobně ovesný pudink pudink dává věci do pořádku v buňkách těla a nastaví tělo, aby se vyrovnal se všemi jeho onemocněními.

Ovesné vločky nemají žádné kontraindikace, jsou užitečné jak pro dospělé, tak pro děti. Může být použit jak pro léčbu, tak pro profylaxi. Pro udržitelný účinek je třeba konzumovat ovesné vločky pravidelně - každý den na snídani.

Dr. Izotovův recept Kissel

Nejprve musíte vařit ovesný koncentrát, který bude později použit k přípravě ovesné kaše. Chcete-li získat koncentrát, musíte provést řadu postupných operací:

1. Fermentace.
V pětilitrové skleněné nádobě nalijte 3-3,5 litru vařené vody, předem ochlazené na teplotu čerstvého mléka. Přidejte 0,5 kg ovesné kaše Hercules a 0,5 šálku (100 ml) kefíru. Uzavřete nádobu pevně víkem, zabalte jej do hustého papírového pouzdra (v zimě umístěte jej v blízkosti topné baterie) a nechte kvařit. Chcete-li zlepšit fermentační proces, doporučujeme přidat Hercules 10-15 lžící. lžíce drcené ovesné vločky, broušení na hrubé broušení v mlýnku na kávu. Pokud v celé tloušťce vodní suspenze ovesných vloček bude charakteristická stratifikace a vzhled bublin, pak proces začal. Obvykle mléčná fermentace trvá 1-2 dny. Dlouhá fermentace je nežádoucí, protože narušuje chuť želé.

2 Filtrování
Po dokončení procesu fermentace se směs filtruje. Filtrování vyžaduje jímku a filtr. Přídavný skleněný džbán může být použit jako septik a cedník s průměrem otvorů 2 mm může sloužit jako nejlepší filtr doma. Filtr je umístěn nad jímkou ​​a přes něj prochází kaše z ovesných vloček. Hustý sediment, který se neustále hromadí na filtru, se promyje malými částmi tekoucí studené vody a intenzivně se míchá. Objemová promývací kapalina by měla být přibližně 3krát vyšší než objem původní suspenze ovesné kaše.

3 Filtrátová léčba.
Filtrát shromážděný v jímce je ponechán v něm po dobu 16-18 hodin, po níž se v jímce tvoří dvě vrstvy: horní vrstva je kapalina, nižší je bílý volný sediment. Horní vrstva musí být odstraněna gumovou trubicí a spodní vrstvou je ovsený koncentrát, který se následně používá nejen k výrobě ovesných vloček, ale také k mléčnému kvašení, přidáním 2 polévkové lžičky k ovesné kaši. lžíce tohoto koncentrátu namísto kefír.
Ovesný koncentrát shromážděný po filtraci je přenesen do menší nádoby ve skleněných nádobách, pokrytých víkem a uložen v chladničce. Nejdelší doba skladování je 21 dní. Jak je požadováno od bank, vezměte malé části koncentrátu pro přípravu želé.

4. Nyní postupujte přímo k přípravě ovesných vloček z koncentrátu, proto potřebujete několik polévkových lžic koncentrátu ovesné mouky (vyberte si z chuti od 5 do 10 lžící), promíchejte 2 šálky studené vody, přivedete k varu na nízké teplotě, intenzivně mícháte dřevěnou lžící, poté vysušte na požadovanou tloušťku (stačí 5 minut). Na konci vaření přidejte sůl, olej (máslo, slunečnice, olivový olej, řešetlák), ochlaďte do teplého stavu. Jezte na snídani s černým chlebem.

Jak vařit ovesné vločky Izotova. Recept

Existuje množství užitečných metod a produktů pro zdraví a prevenci různých druhů onemocnění.

Izotopův ovesné vločky jsou jasným představitelem těchto výrobků. Tento elixír zdraví má prospěšné vlastnosti, jedinečnost v preventivních a léčebných vlastnostech.

Slavný virolog Izotov vzal recept na želé z nakládaného ovesu, který se nám od nepaměti objevil jako základ pro jeho kouzelný nápoj, s přísadami, které zlepšují a zvyšují jeho léčebné vlastnosti.

Co je užitečné Kissel Izotova. Jaké jsou kontraindikace

Výhody a poškození (nebo spíše jejich nedostatek) z olivového oleje z Izotova jsou způsobeny jeho složením. Kombinace vlastností jeho složek a jedinečný terapeutický účinek.

Součástí zdravé výživy je kissel vyrobený z kyselého ovesu, který dává dlouhou životnost a vynikající pohodu.

  • očistí tělo;
  • zmírňuje zácpu;
  • snižuje hladinu cholesterolu;
  • zlepšuje metabolismus;
  • posiluje imunitní systém;
  • poskytuje příliv energie a síly;
  • zvyšuje očekávanou délku života;
  • má protizánětlivé a choleretické vlastnosti;
  • obsahuje vitamíny, minerály a esenciální aminokyseliny.

Miracle Kissel Izotova se perfektně av co nejkratším čase vyrovná s úkolem očištění našeho těla z trosek a škodlivých látek. Díky svým vlastnostem perfektně léčí onemocnění gastrointestinálního traktu, nervový systém, pomáhá urychlit metabolismus, je výborným nástrojem prevence srdečních chorob.

Vzhledem k přítomnosti obrovského množství vitamínů, minerálů a aminokyselin je účinným nástrojem pro úspěšné potírání mnoha chronických onemocnění.

Složení ovesné kaše:

  • minerály: fluor, železo, vápník, hořčík, draslík;
  • vitamíny: skupiny A, B (B6, B3, B1), PP, E;
  • aminokyseliny: tryptofan, lysin, methionin, cholin, lecitin;
  • bílkoviny, škrob.

Poškození z ovesných vloček

Neexistuje absolutně žádná újma z použití této želé magie pro tělo. Dává jen zdraví a dlouhověkost. Nežádoucí účinky z jeho použití jsou zcela chybějící. Lékaři říkají: Isotov ovesné vločky kissel nemá žádné kontraindikace.

Recept kissel Izotova. Stupně vaření

Podrobný recept na ovesné vločky Izotov vám dává příležitost připravit vysoce kvalitní léčivý přípravek. Je založen na koncentrátu z ovesných vloček, s přídavkem kefír a hrubě drceného ovesu. Existuje několik stupňů přípravy šťavnaté šťávy:

  1. Příprava pokrmů.
  2. Příprava koncentrátu.
  3. Filtrování
  4. Práce s filtrátem.
  5. Oddělování filtračních produktů.

Příprava koncentrátu

Pro dva litry vody musíte dát 10 polévkových lžic hrubého ovesu, 8 polévkových lžiček. kefír nebo jiný fermentovaný mléčný výrobek - potřebujete asi 100 gramů a 300 gramů ovseného oleje (ovesné vločky).

Voda by měla být teplá, ale ne vařící voda. Kávovar se dokonale vyrovná s drcením ovesu.

Důležitým bodem při přípravě koncentrátu je to, že je nutné nechat na vrcholu dostatek prázdného prostoru, protože během fermentace se aktivuje oxid uhličitý.

Pokud je látka na okraji, pak se kryt během fermentace roztrhne. Po přidání všech ingrediencí do nádoby se důkladně promíchají s dřevěnou nebo plastovou lžičkou.

Poté musí být směs umístěna na teplém místě chráněném před slunečním zářením. Fermentační doba fermentace - nejvýše 3 dny. Optimální doba je od 30 do 36 hodin při maximální teplotě až 33 stupňů.

Filtrování

Po skončení fermentace se směsí kefíru, drceného ovesu a ovsených vloček je nutno filtrovat a oddělit vločky od filtrátu. To se provádí pomocí cedníku nebo síta. Odvodněná kapalina je vysoce kyselý filtrát.

Pak jsou vločky opláchnuty studenou vodou přes jinou misku, zatímco je třeba dobře promíchat. Výsledná kapalina je filtrát s nízkou kyselostí.

Kontejnery s získanými filtráty se uchovávají asi 18 hodin na tmavém místě. Zbývající oves se používá pro vaření kaše nebo pro krmivo pro domácí zvířata.

Práce s filtrátem

Po určitém čase se filtrát rozdělí na dvě látky. Dole ve formě sedimentu zůstane koncentrát ovsa a nahoře bude kapalina - ovesná kvas.

Koncentrát je základem pro získání úžasné léčivé želé Izotova a kvasu lze také přidat do želé během vaření.

Kvass může být uložen po dobu jednoho týdne. Během této doby jsou zachovány všechny užitečné vlastnosti. Koncentrát bílého ovesu může být skladován nejdéle po dobu deseti dnů, jelikož houby kefíru žijí asi tentokrát, pak potřebují novou část vrchního obvazu.

Jak vařit želé Izotov

Po přípravě koncentrátu ovoce z ovoce z Izotopu je snadné vařit. Musíte vzít 3 až 5 lžící koncentrátu a přidat do malé pánve s jednou nebo dvěma sklenicemi vody.

Poté důkladně promíchejte a nechte je vařit při příliš vysoké teplotě. Během vaření (5-7 minut) je nutno míchat želé po celou dobu. Je lepší zasahovat do lžičky ze dřeva nebo speciálního plastu, kovu nelze použít.

V závislosti na nemoci se k přípravě použije koncentrát s vysokou nebo nízkou kyselostí.

Koncentrát s vysokou kyselostí se používá k léčbě:

  • pankreatitida;
  • gastritida s kyselostí nad normálem.

Koncentrát s nízkou kyselostí se používá k léčbě:

  • hypertenze;
  • gastritida s kyselostí pod normální hodnotou;
  • dysbacteriosis.

Video: jak vařit pudink ovesné kaše Izotov.

Jak se léčit s Kisselem Izotovem

Izotovův léčebný režim pro kiss je jednoduchý a přístupný všem. Je lepší ji pravidelně užívat ráno na snídani. Kisel Izotová - nejlepší léčebné snídaně pro každý den. To je pravidelnost jeho použití pomáhá vyrovnat se s nemocí, špatnou náladou, a dokonce s nadváhou.

O tom, jak správně užívat Izotovové želé, můžete říci následující: můžete jíst s máslem, medem, džemem, ovocem. K tomu je povoleno přidávat něco.

Co říkají ti, kteří konzumovali Izotovskou želé?

Recenze želé Izotové jsou naprosto pozitivní. Každý, kdo se kdy pokoušel léčit s jeho pomocí, mluví jedním hlasem o svých úžasných prospěšných vlastnostech a prospěšných účincích na tělo.

Terapeutická síla a úplná absence kontraindikací umožňují použití zázvoru pro děti a dospělé.

Moje matka je již v docela starém věku, má nekonečné množství chronických onemocnění, které jí brání žít celý život. Na radu starých přátel začala mít snídani s ovesnou kaší podle receptury Dr. Izotova.

Po nějaké době se začaly objevovat první známky zlepšení jejího stavu. Její sluch a vzpomínky se zlepšily, tlak začal stoupat méně často a dokonce vypadala mladší. Díky lékaři za magii.

Začal jsem používat Izotovovo políčko na naléhání mé ženy. Nedávno jsem byla nesmírně unavená, pořád byla špatná nálada, mám zácpu a moje játra byla zlobivá. Já sám uvařil a nucen ho používat.

Jako výsledek, výkon se vrátil s pomstou, neuroses zmizel, a já jsem spát dobře v noci. Kissel funguje bezchybně, teď budu mít neustále snídani. Teď už mě nemusíte donucovat, ráno se ptám.

Hodnocení lékařů o Kisselu Izotovi velmi pozitivní.

Já sám jsem lékař, když jsem podrobně studoval složení želatinového lékaře virologu Izotova, mohu vyjádřit kompetentní názor na tento produkt. Ve svém složení je celý komplex vitamínů, minerálů a nejdůležitější je množství aminokyselin, které jsou pro tělo nezbytné pro správné fungování. Při pravidelném používání je bezpečné zajistit osvobození od mnoha nemocí.

Kissel Izotová. Dr. Izotov's Healing Kissel: Benefit and Harm

Jaké jsou nejčastější požadavky na dovolenou? Samozřejmě, pokud jde o zdraví. Lidé, kteří mají problémy v této oblasti, chtějí dodat, že je to nejdůležitější věc. S touto pravdou je těžké se hádat. Koneckonců, jen silný a zdravý člověk může opravdu užít život. Tajemství blahobytu je poměrně jednoduché: stojí za to si plně uvědomit veškerou zodpovědnost za vaše blaho. A pouze tím, že jej přijme, dostane jednotlivá práva k dobrému zdraví a následně k bohatému a naplňujícímu životu.

Dnes existuje mnoho vynikajících způsobů, jak se postarat o prevenci a léčbu různých onemocnění. Člověk se musí léčit jen trochu opatrněji a dodržovat určitá pravidla. Jedním ze zázračných elixírů života je Izotovova želé. Jedná se o jedinečný léčebný nápoj, který je k dispozici všem.

Rodové dědictví

Oblíbená kniha XVI. Století - "Domostroy" - obsahuje recept na hojení ovesné kaše. Zmínil se o něm a ve starých klášterních knihách. Toto jídlo bylo v té době nejoblíbenější v ruské kuchyni. Byli široce léčeni kvůli chorobám žaludku a sleziny. Naneštěstí byl recept dlouhodobě zapomenut. Největší opomenutí, protože léčivé vlastnosti želé jsou jedinečné.

Spravedlnost triumfovala teprve tehdy, když virolog, doktor Izotov Vladimir Kirillovich obrátil svou pozornost na dlouho zapomenutý recept. Po pečlivém studiu si plně uvědomil nepřekonatelné výhody nápoje. Zkušený ruský doktor doplnil odkaz předků s inovacemi moderní medicíny. A před lidstvem se objevil jedinečný zázrak - Izotovův ovesný krém. Jeho přízeň byla oceněna nejen v Rusku, ale i v zahraničí. Na Západě byl respektovaně nazván "ruský balzám".

Složení a použití - aminokyseliny

Co je duchovním dědictvím světoznámého lékaře? Jaké jsou jeho zázračné síly ukryté? Odpověď na otázku spočívá v jedinečné kombinaci užitečných látek. Prostě obdarovali Izotovův ovesný pudink s kouzlem.

Nápoj obsahuje esenciální aminokyseliny. Lidské tělo samo o sobě je nesintetizuje, takže mohou pocházet pouze z jídla. Jejich nedostatek poněkud škodlivého účinku na zdraví.

  • Tryptofan. Tato složka dává Izotovově želé vynikající schopnost normalizovat práci gastrointestinálního traktu. Nástroj se používá k léčení závažných nepořádků, jako je bulimie a anorexie. Tryptofan je schopen částečně neutralizovat škodlivé účinky alkoholu a nikotinu. Jako přírodní antidepresivum dokonale odstraňuje neurózu, duševní poruchy, stimuluje účinnost a koncentraci.
  • Lysin. Tato aminokyselina je nezbytná pro produkci hormonů, protilátek a enzymů. Účast na procesu opravy tkáně, stimuluje růst. Lysin má antivirový účinek. Díky této složce je použití ovesné kaše Izotov v boji proti infekcím dýchacích cest a herpesu velmi dobré. Aminokyselina přispívá k rozpadu tuků a obohacuje tělo potřebnou energií. Významně zvyšuje absorpci vápníku, a proto je vynikající profylaxií proti osteoporóze. Přináší velké výhody v srdečních patologiích.
  • Lecitin. Životně důležitá látka pro nervový systém. Kromě toho aminokyselina pomáhá obnovit strukturu plic a jater. Je třeba poznamenat, že tato složka uděluje Izotovovu ovesné vločky kissel se schopností odolat i vývoji cirhózy. Další úžasný účinek na tělo - ochrana před nadváhou.
  • Metonin. Hraje vedoucí úlohu při odstraňování těla těžkých kovů. Odstraňuje přebytečný tuk, čímž snižuje hromadění extra kilo. Je to dobrý antioxidant, významně zlepšuje paměť.

Kompozice vitamínů

Nápoje a další přísady je cenné. Je to otázka vitaminů, s nimiž Izotovův polibek oplývá. Jejich obsah je opravdu skvělý. Seznam obsahuje vitamíny B, A, E, PP. Netřeba říkat, jak pozitivně působí pudink Izotov na tělo? Výhodou tohoto elixíru je zlepšení imunity, prevence kardiovaskulárních onemocnění, podpora práce gastrointestinálního traktu a jater.

  • Vitamín B1 pomáhá uchovat paměť, stimuluje mozek. Je to výborný preventivní nástroj v boji proti Alzheimerově nemoci.
  • Vitamín B2 poskytuje vynikající stav pokožky, stimuluje práci zrakových orgánů. Je to prostě nezbytné pro růst zdravých vlasů a nehtů.
  • Vitamín B5 je jedním ze silných stimulantů adrenální syntézy. Je to díky němu, že kissel je používán k léčbě artritidy, alergií a onemocnění srdce.
  • PP (kyselina nikotinová). Je těžké přecenit výhody tohoto vitaminu. Podílí se na tvorbě hormonálních hladin, reguluje hladinu cholesterolu, zabraňuje výskytu krevních sraženin, aktivuje pankreas a játra, hraje zásadní roli při tvorbě červených krvinek. Slouží jako vynikající preventivní nástroj pro hypertenzi a diabetes.
  • Vitamin E, který je silným antioxidantem, posiluje imunitní systém, zabraňuje tvorbě krevních sraženin, kompenzuje nedostatek estrogenu. Všimneme si, že bojuje velmi dobře při stárnutí pokožky a zvyšuje její pružnost a pevnost.
  • Vitamín A poskytuje zdravé kosti, zuby, vlasy a pokožku. Užitečné pro správnou funkci močových cest a plic.
  • Vitamin B4 (cholin) podporuje zdraví. U lidí má řadu významných účinků: anti-aterosklerotické, nootropní (stimulace kognitivní funkce), antidepresivum a sedativum.

Výhody minerálů

Samozřejmě, Izotovův ovesný pudink obsahuje nejen vitamíny a aminokyseliny. Je bohatá na minerály. Obsahuje:

  • Vápník. Je známo, že tento prvek je důležitým stavebním materiálem, který je zodpovědný za sílu kostí, vlasů, zubů, nehtů. Je to prostě nezbytné pro normální srážení krve. Dnes je známo jeho pozitivní antistresové a antialergické účinky na tělo.

  • Hořčík. Důležitým prvkem pro konstrukci kostní tkáně. Má uklidňující vlastnosti, které snižují excitabilitu nervového systému. Má protizánětlivé a protialergické účinky na tělo. Regulace práce prostaty, močového měchýře, střev.
  • Železo Všichni slyšeli o potřebě tohoto prvku pro tvorbu hemoglobinu. Jenom málo vědí, jak užitečná je složka pro práci štítné žlázy. Kromě toho železo zajišťuje přepravu kyslíku v těle.
  • Draslík. Reguluje odstranění tekutiny z těla, což zabraňuje tvorbě otoku. Stimuluje srážení krve. Draselné soli obohacují všechny měkké tkáně, zajišťují zdravé fungování buněk mozku, srdce, ledvin a jater.
  • Fluor. Perfektně podporuje imunitní systém. Stimuluje regeneraci kostní tkáně, a proto působí jako vynikající profylaktický prostředek v boji proti osteoporóze. Také zabraňuje výskytu kazu.

Právě tato bohatá kompozice způsobila, že Izotov kissel lék na všechny nemoci. Recenze, je třeba říci, plně potvrdit zázračnou sílu nápoje.

Škody na pití

Většina lidí je zvyklá na skutečnost, že jakákoli léčiva nebo jídlo, které přinášejí velké výhody v jednom, se mohou v jiné přeměnit v nepříjemné důsledky. Proto před vařením želé musíte položit otázku: komu je nápoj kontraindikován? Nikdo!

Je to prostě úžasné, ale nebylo zjištěno žádné kontraindikace pro přijetí tohoto elixíru života. Během let používání nebylo nalezeno ani jedno mínus tohoto nápoje, s výjimkou individuální nesnášenlivosti.

V tomto případě recept na ovesné vločky Izotova prošel nejpřísnější odborností ve výzkumném ústavu. Závěr odhalil pouze výhody:

  • vysoká biologická aktivita;
  • účinné uzdravení těla;
  • snadná strávitelnost;
  • úplná nepřítomnost nepříjemných vedlejších účinků.

Zkouška potvrdila, že na světě neexistují žádné analogy z hlediska vlivu na lidské tělo.

Vařené želé

Léčivý nápoj může být vyroben z ovoce, bobulí a bylin. Jedná se o poměrně vysoko-kalorické jídlo, po kterém je pocit sytosti. Jak vařit ovesné vločky z čerstvého ovoce k zachování všech vitamínů? Z ovoce nebo bobulí musíte nejprve vytlačit džus. Proveďte odbarvování směsi. A pak přidejte do hotové želé.

Izotovův recept na ovesné vločky je poměrně jednoduchý, ale stále musíte vynaložit úsilí. Koneckonců, po několik dní musíte pečlivě řídit proces fermentace, sedimentace. Abyste se vyhnuli nejčastějším chybám, zvažte postupně, jak vařit želé ovesné vločky.

Bude to trvat třilitrové čisté plechovky, ovesné vločky, oves, vařená voda (teplá), kefír. Namísto toho můžete vyndat kyselé mléko nebo kyselé mléko.

Příprava základny

Před vařením želé se má oves brousit na mlýnek na kávu. Ovesnou mouku vložte do suché nádoby. Poté položte oves. Směs by měla naplnit nádobu o jednu třetinu.

Nalijte fermentovaný mléčný výrobek - 100 ml. Pokud jste vedeni k léčbě, je nejlepší použít domácí kyselé mléko. Koneckonců, obsahuje mnohem víc než potřebné živé bakterie, na rozdíl od shop kefír.

Na vrcholu směsi je třeba naplnit vařenou vodou. Bude to zapotřebí asi 2 litry. Je velmi důležité, aby kapalina byla teplá, ne vroucí voda. Někdy používá čistou vodu. Nelejte na vrchol. Nezapomeňte ponechat místo. Jinak během procesu fermentace se víčko uvolní.

Důkladně promíchejte. Nezapomeňte, že pro vaření nemůžete používat kovové předměty. Nejlepší je zamíchat dřevěnou lžící. Vložte víčko do nádoby a přemístěte ji na teplé, temné místo, kde bude zahájen fermentační proces. Obvykle trvá asi dva dny. Neměli byste opustit delší dobu, protože jde o zdraví. Proto je velmi důležité dodržovat pokyny, pokud chcete vařit skutečné želé Izotov. Receptura, bez ohledu na to, jak je to složité, se již dávno testuje a nejprve testuje u lékaře.

Proces napínání

Po dvou dnech můžete sledovat následující obrázek: směs v džbánku byla rozdělena. Vrstva vloček zůstala níže a kapalina byla shromážděna v horní části.

Obsah by měl být filtrován. Použijte malý cedník. Kapalinu dejte do samostatné nádoby. Nechte obilniny v cedníku.

V předstihu by měl zásobit vařenou vodu. Je důležité, aby to bylo v pohodě. V tom vločky jsou důkladně omyty. Průtoková kapalina by měla být shromažďována v samostatných nádobách. Proces praní trvá, dokud není voda zcela čistá.

Nakonec dostanete kapalinu po namáhání a po umytí. Pro tento účel je nejlepší použít banky. Abychom se nemuseli mýlit, musí být každý z nich označen. Tyto plechovky by měly být pokryty víčky a mohly by stát. Obvykle trvá asi 16-18 hodin.

Ve většině případů vzniká otázka: co dělat se zbývajícími tlustými vločkami. Nespěchejte, aby jste ho odhodili. Koneckonců, je to další užitečný výrobek pro tělo. Může být úspěšně aplikován při vaření kaše nebo přidán do pečiva. Tento tlustý přípravek dokonale čistí střeva a pomáhá odstranit z něj nahromaděné "úlomky".

Filtrační proces

Vaření ovesných vloček obsahuje další důležitý krok - filtrování. Po uplynutí stanovené doby zjistíte, že tekutina je znovu rozdělena. Velmi opatrně, aby nedošlo k míchání obou vrstev, musí být horní část sestavena. Správné provedení tohoto procesu umožní gumové trubce. Horní vrstvu umístěte do samostatné misky. Výsledná kapalina se nazývá oválná kvass. Spodní vrstva - hustá bílá sraženina - nalijte do další misky.

Nezapomeňte, že existují dva typy tekutin. Jeden po namáhání - s vyšší koncentrací. Druhý - po umytí. Někdy se doporučuje mixovat. Ale z pohledu medicíny má každá kompozice vlastní léčebné vlastnosti. Proto je lepší je používat samostatně. V tomto případě se více nasycená kapalina používá k léčbě gastroduodenitidy s charakteristickou nízkou kyselostí. Infuze získaná praní, vhodnější pro onemocnění žaludku s normální sekrecí.

Ovesná kvasina je v chladničce dokonale konzervována několik dní. Používá se s potěšením jako nápoj. Takový nápoj dobře potřísní žízeň. Nezapomeňte na léčebné vlastnosti. Plně vyživuje tělo všemi užitečnými látkami a vitamíny.

Spodní sediment se používá přímo pro přípravu želé Izotov. Jedná se o takzvaný koncentrát. Může být skladován v dobře uzavřené nádobě v chladničce po dobu 21 dnů. Ale už ne! V průměru takový koncentrát, který je pravidelně používán, trvá přibližně týden.

Výrobní proces

Jak získávat koncentrát je pochopitelné. Nyní byste měli zvážit, jak vařit želé ovesné vločky. Koneckonců, pokud je cílem zlepšit zdraví, měli byste přísně dodržovat všechna doporučení Dr. Izotova.

Tři nebo čtyři polévkové lžíce hotového koncentrátu by měly být naplněny čistou vodou. Znovu použijte buď filtrované nebo vařené, ochlazené. Kapaliny potřebují jednu sklenici (200 ml). Směs míchat a zapálit. Tato směs by měla vařit asi 5 minut za stálého míchání. Tentokrát stačí, aby se louže začaly zhušťovat.

Bohužel tato jídlo je zcela bez chuti. Proto je třeba trochu diverzifikovat. Můžete přidat med nebo různé sušené ovoce, sůl, rostlinný olej.

Kissel Izotova plně připraven k použití. Nezapomeňte, že to není jen srdečná a zdravá snídaně, ale také silná zbraň proti jakýmkoli chorobám. Z tohoto důvodu je pro dosažení vynikajících výsledků nutné používat elixír denně.

Kissel pro hubnutí

Většina lidí používá léčebný nápoj v naději, že se zbaví dalších kilogramů. Bohužel je to zcela špatný přístup. Pivo vůbec nespaluje tuky. Vyvstává však otázka. Mnoho lidí již užívalo ovesné vločky na úbytek hmotnosti, recenze dokazují, že proces byl úspěšný. Co tady je tu tajemství?

Všechno je poměrně jednoduché. Nicméně neočekávejte, že tyto extra libry okamžitě "odletí" od vás. To je poměrně dlouhý proces. Tajemství spočívá v tom, že při každodenním vybíjení nahradíte jednu z jídel s tímto elixírem. Výsledkem je snížení celkového příjmu kalorické dávky denní dávky. To je jeden z klíčových bodů v procesu snižování hmotnosti.

Navíc je tělo nasyceno živinami. Normalizují práci trávicího traktu. A to vede k vyčištění těla z strusek a správné asimilaci všech nezbytných prvků. Takže želé ve skutečnosti nespaluje tuky, ale stimuluje tělo, aby správně fungovalo. A nadváha je výsledkem neharmonické práce vnitřních orgánů a systémů člověka. "Ruský balzám" dělá správné fungování vnitřních orgánů, jako by to bylo v pořádku. Tím nutí lidské tělo, aby se nezávisle zbavilo dalších kilogramů.

Výsledky a recenze

Pokud mluvíme o účinnosti použití želé, měli byste věnovat zvláštní pozornost první osobě, která zažila "ruský balzám". Mluvíme o autore receptury - Dr. Vladimir Kirillovich Izotov. Současně utrpěl vážnou onemocnění - klíšťovou encefalitidu. Komplikace nebyly dlouhé. Lékař získal řadu chronických onemocnění - urolitiázu, hypertenzi, ischemii srdce, poruchy sluchu.

Dlouho lékař ošetřoval své nemoci výlučně farmaceutickými přípravky, někdy užíval až 38 léků denně. Vedlejším účinkem byla těžká alergická reakce na léky.

Tehdy lékař věnoval pozornost zapomenutému dědictví předků. Osm let lékař-virolog pravidelně odebíral vlastní kousky ovesné kaše. Toto ho plně vrátilo do normálního života. Vladimír Kirillovič úplně zapomněl na návštěvu lékařů, aniž by to potřeboval.

Autor pravidelně dostával dopisy (v archivu je více než 1000) od lidí, kteří zažili Izotovovo želé. Recenze popisují zázračné uzdravení z nejrůznějších onemocnění. Obdivovatelé podle tohoto vynálezu, kteří jsou nad 50 let, svědčí o účinném účinku proti stárnutí léku. To se odráží nejen ve vzhledu osoby, dokonce i v charakteru jeho chování, vyjádřené v nárůstu životně důležité činnosti, změn. Takže ke všem uvedeným léčebným vlastnostem ovesná kaše zpomaluje proces stárnutí, což představuje vynikající přírodní biologický stimulant.

Je třeba poznamenat, že pravidelné užívání kisselu snižuje chronickou únavu, významně zvyšuje výkonnost, stimuluje činnost mozku. Současně se hojivé vlastnosti "ruského balzámu" projevují dokonce i těmi onemocněními, které jsou obtížně dány tradičními metodami léčby.

Závěr

Chci zdůraznit, že jídlo je také lékem. Záleží jen na vašem rozhodnutí, zda přinese prospěch tělu nebo se stane nepřítelem a obdají ho spoustou vážných onemocnění.